BIOVITA-DEH 450 Élelmiszer szárító-aszaló

Az élelmiszer szárító készülék gyümölcsök, zöldségek, levélzöldségek és a gyógynövények aszalására / szárítására alkalmas berendezés. Egyedi, mutatós dizájnjának köszönhetően konyhája egyik „díszévé” is válhat.

Ft‎ 45,000

Műszaki adatok:

Model: BIOVITA-DEH450
Kapacitás: 6 rácsos tálca (33×31 cm) + 5 apró rácsos tálca + 1 tekercs tálca
Méretek: 35 x 45 x 31 cm (l x L x H)
Teljesítmény: 420-500 W
Hőmérséklet: 35-70℃
Szín: fekete
Garancia: 2 év

 

Mire használható ez a remek készülék?

Az élelmiszerszárító gyümölcsök, zöldségek, levélzöldségek és gyógynövények aszalására / szárítására használható. Segítségével különböző gyógynövények gyors szárítása is elvégezhető, mint például: kamilla, menta, bazsalikom, csombort, kapor, petrezselyem levél, koriander, stb.

Kreativitását felhasználva friss, gondosan kiválasztott gyökér- és levélzöldségekből: sárgarépa, zellergumó- és levél, petrezselyemgyökér- és levél, pasztinák, vörös kápia paprika, zöldpaprika, tök és paradicsom, 100%-osan természetes ételízesítőt, „vegetát” készíthet.

Az aszalt / szárított élelmiszerek az ételbe adagolásukkor, főzéskor sokkal jobban visszanyerik eredeti formájukat, színüket és ízüket, mint a gyorsfagyasztott, vagy tartósított élelmiszerek. A főtt ételek így kellemesebb illatúak, színgazdagabbak és sokkal finomabbak lesznek.

Ugyanakkor az aszaló-szárító segítségével az egész család számára finom desszerteket is készíthet: gyümölcsös, vagy zöldséges palacsintát, valamint mag alapú, illetve „keksz kenyeret”.

Az aszalót használva, biztos lehet benne, hogy semmilyen adalékanyag, ízfokozó, tartósítószer nem kerül bele az ön által készített ételbe, szemben a kereskedelmi forgalomban kapható termékekkel, amelyek közül igen sok bővelkedik ezekben a mesterségesen előállított vegyületekben.

Hogyan működik?

Az aszaló-szárító működési elve a gép hátsó részén található ventilátor által forgatott forró levegő aszalóhatásán alapszik. A beépített termosztát segítségével, a hőmérséklet 35-70℃ között állítható be. Ennek segítségével ön pontosan szabályozhatja az élelmiszerek aszalási, szárítási hőmérsékletét.

Néhány példa a szárítás, aszalás időtartamára:
Alma: 5-6 óra
Banán: 8-38 óra
Nektarin: 8-26 óra
Eper: 8-26 óra
Csípős paprika: 8-14 óra

A szárító-aszaló gép használati utasításában, az élelmiszerek széles skálájára kiterjedő aszalási-szárítási időtartam útmutató is megtalálható.

Hasonló termékek